Detenció de traficants pel repartiment de cocaïna a domicili a Cubelles, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú

|


Drogas Garraf (Barcelona)


Detinguts per traficar amb cocaïna a localitats del Garraf. Font: Mossos


Un petit grup de traficants de cocaïna ha estat desarticulat a la comarca del Garraf. Els membres de la banda es dedicaven a la venda d'aquesta i unes altres substancies estupefaents en les localitats de Cubelles, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú (Barcelona).


Els detinguts són 3 homes i una dona, un d'ells menor d'edat, amb edats entre els 25 i els 45 anys, i de nacionalitats espanyola i dominicana. Després de la seva declaració judicial solo un dels 3 majors d'edat va ingressar a la presó. Els altres dos van ser posats en llibertat i el menor va quedar lliure després de la seva declaració en seu policial.


Segons han informat els Mossos en un comunicat, els agents van obrir una investigació al novembre de 2018, quan van tenir coneixement de l'existència d'un 'narco' que venia droga al detall en un poble costaner de la província de Barcelona, activitat que exercia al costat d'altres 3 persones. Tots es dedicaven a la distribució de drogues que lliuraven directament en els habitatges dels consumidors en els citats municipis del Garraf.


Arran de l'investigació, el 29 de juliol agents van dur a terme un dispositiu per a l'arrest dels traficants amb 5 registres simultanis en els seus domicilis. En ells van trobar 30 g de cocaïna, 1.000 euros en efectiu i divers material per a la manipulació de substàncies estupefaents.


   ​Operació contra el narcotràfic en el barri de Ciutat Meridiana (Barcelona)