​Problemes de trànsit a Barcelona per les obres d'agost en Gran Via, Paral-lel i Ronda de Dalt

|


Obras Barcelona (Ajuntament BCN)


Obres a Barcelona. Font: Ajuntament BCN


El Ajuntament de Barcelona reconeix que les obres que es duran a terme aquest mes d'agost a la Ciutat Comtal podran ocasionar “afectacions importants en la mobilitat”. 


El Consistori detalla que es duran a terme obres de pavimentació en 8 zones de la ciutat per a “millorar la seguretat viària” en l'avinguda Paral-lel i la Gran Via. Aquestes accions comportaran problemes de circulació en plaça Espanya, Alfons Comín, Cerdà i en el Túnel dels Camèlies.


La majoria tindran una durada d'una nit, encara que hi haurà corts entre el matí i la tarda en diferents punts de la Gran Via els dies 4, 8 i 11 d'agost. A més entre el 4 i el 30 d'aquest mes es realitzaran les actuacions de cobertura de la Ronda de Dalt, en el districte de Horta-Guinardó i en el carrer Major de Sarrià, totes dues amb problemes per al trànsit de vehicles.


D'altra banda s'instal-laran noves escales mecàniques en les estacions de metro de Jaume I i Vallcarca, obres que se sumen a les que tenen lloc en les línies L1, L2 i L5 aquest agost. 


Calendari d'obres aquest agost a la Ciutat Comtal 


   ​Investigació a agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona per un presumpte episodi racista a la platja