​Baralla entre Josep Ginesta (ERC) i Fernando Sánchez Costa (SCC) en Twitter

|


Josep Ginesta (ERC)


Josep Ginesta, secretari general de Treball. Font: ERC


Baralla entre vells companys de treball al Parlament. Intercanvi de parers entre el secretari general de Treball de la Generalitat, Josep Ginesta, i l'exdiputat del PP i actual president de Societat Civil Catalana, Fernando Sánchez Costa.


Ginesta arremetia en xarxes socials aquest divendres contra Espanya, al mateix temps que demanava unitat d'acció a l'independentisme: “Sempre hi haurà la repressió i el menyspreu de l'Estat que ens obliga cada dia a continuar fent república”. El comentari del polític d'ERC ha comptat amb el tuit irònic del líder de SCC, que ha considerat que dels seus missatges es podria fer un estudi acadèmic.


“Crec que sobre els tuits de l'amic Ginesta –una espècie de diari mántrico sobre el Procés i la seva modulació progressista- algun dia es podrà fer, almenys, un treball final de màster”, ha escrit Sánchez Costa, al qual l'independentista ha contestat també amb ironia que enyora la seva presència en la Cambra catalana.“Trobo a faltar la teva poesia en les Comissions de Treball del Parlament, on la vostra presència s'ha modulat progressivament. Allò sí que era digne d'una bona tesi -en positiu, en contrast amb el to prosaic de molts altres-“, ha etzibat Ginesta.    ​Iniciativa independentista per a llançar la carrera de Puigdemont com youtuber