​Detingut 17 anys després l'autor del tiroteig de Maremàgnum a Viladecans (Barcelona)

|Fugitivo Viladecans (Policía Nacional)


Detingut l'autor del tiroteig a Viladecans (Barcelona). Font: Policia Nacional


Resolt el tiroteig de Maremàgnum 17 anys després amb la detenció de l'autor a Viladecans (Barcelona). El delinqüent, que a penes sortia de la seva casa quan estava a Espanya, va ser enxampat aquest divendres per la Policia Nacional quan es trobava en una festa familiar.


El succés es va produir la nit del 17 de desembre de 2002. El criminal, un individu d'origen albanès, va ser expulsat d'una discoteca de la zona de Maremàgnum per conductes violentes. Poc després va tornar al lloc amb una arma de foc i va disparar a dos vigilants de seguretat del local, ferint de gravetat a un d'ells.


Després del tiroteig, tal com informa la Policia en un comunicat, l'individu va fugir a Itàlia, on va aconseguir documentació falsa i va adquirir diverses identitats al llarg d'aquests anys per a evitar ser detingut, ja que figurava en contra seva una Ordre Europea de Detenció i Lliurament (OEDE) expedida pel Jutjat d'Instrucció núm.14 de Barcelona per dues temptatives d'homicidi, tinença il-lícita d'armes i lesions.


Durant aquests anys el fugitiu, que vivia a cavall entre Itàlia i Espanya, va entrar a formar part d'un grup albanès dedicat al narcotràfic en àrees de Barcelona i Itàlia. Gràcies a l'intercanvi d'informació entre les policies de tots dos països, els investigadors van esbrinar que el seu domicili estava a Viladecans i aquest divendres van procedir al seu arrest. 


   ​Operació contra el narcotràfic en el barri de Ciutat Meridiana (Barcelona)