Cuixart avisa a l'independentisme que l'Estat desitja que caiguin en la “frustració”

|


Jordi Cuixart (Flickr Omnium)


Jordi Cuixart, president d'Òmnium. Font: Flickr Òmnium


El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, reclama unitat a l'independentisme i adverteix que l'Estat espanyol cerca la desmobilització del Procés. Així mateix revela que és possible que després de l'estiu tornin a les presons de Madrid.


Després de les últimes picabaralles dins del soberanisme català, Cuixart ha llançat una carta oberta als seus socis des de la presó de Lledoners per a demanar als diversos espais “fer un esforç” per a “mantenir una actitud de respecte i empatia els uns amb els altres”.


“Només avançarem si ho fem junts i no ens deixem a ningú en el camí”, ha assegurat el líder d'Òmnium, que ha avisat als seus que “l'Estat pretén que ens desmobilitzem i que caiguem en la frustració”.


Així mateix ha alertat de la possibilitat que al setembre tornin a presons madrilenyes, per la qual cosa reclama als independentistes agafar forces “perquè ens farà falta”: “Diuen que tal vegada haurem de tornar a Madrid després de l'estiu. Estic convençut que això no condicionarà en cap cas la reacció a la sentència”.    ​Iniciativa independentista per a llançar la carrera de Puigdemont com youtuber