​El Grupo Planeta, esquitxat per el ‘cas Villarejo’

|


Sede Planeta


Edifi del Grupo Planeta. Font: Wikipedia


L'instructor del cas Tàndem, Manuel García Castellón, ha obert una nova peça separada per a aclarir la presumpta relació entre el comissari jubilat José Manuel Villarejo i el Grupo Planeta.


El jutge de l'Audiència Nacional, segons fonts jurídiques, ha decidit conformar l'onzena peça per a investigar la presumpta contractació del policia per part de l'empresa per a obtenir determinada informació sobre el Grup Zed Worldwide i Kiss FM.


La decisió del magistrat té lloc després de la declaració en la causa relacionada amb Fed de l'expresident de la tecnològica, Javier Pérez-Dolset. L'empresari advertia que havia rebut 2 àudios en els quals el conseller del Grupo Planeta, Luis Elías, reconeixeria els seus contactes amb Villarejo per a contractar-li per a serveis d'espionatge.


Després d'escoltar-li, García Castellón li va demanar tot el material del qual disposés per a analitzar-lo i ara ha acordat obrir una línia de recerca per a aclarir si en la suposada contractació de Villarejo s'hauria comès algun delicte. 


   ​La Cambra de Barcelona preguntarà als seus associats sobre la sentència del Procés