​Més de 100 vols cancel-lats de Vueling al Prat per la vaga d'Ibèria

|


Vueling (Wikipedia)


Vols cancel-lats de Vueling. Font: Wikipedia


Més d'un centenar de vols de l'empresa Vueling han estat cancel-lats aquest cap de setmana en l'aeroport de Barcelona-El Prat. L'aerolínia ha pres la decisió de cancel-lar més de 110 vols per la vaga de personal de terra d'Ibèria en el Josep Tarradellas els dies 27 i 28 de juliol.


“Ens hem vist obligats a planificar la cancel-lació anticipada d'alguns vols”, diu la low cost en un comunicat, en el qual informa que es veuran afectats els serveis habituals aquest cap de setmana, la qual cosa provocarà “restriccions operatives de Vueling”. En els següents enllaços pots comprovar les cancel-lacions i l'estat del teu vol: Cancel-lacionsEstat del teu vol.


La tarda d'aquest divendres s'ha produït una mediació in extremis entre la direcció d'Ibèria i el comitè d'empresa en la conselleria de Treball per a tractar d'arribar a un acord. Es tracta de la tercera reunió impulsada per la Generalitat des que els sindicats van convocar aquesta protesta per a denunciar, entre altres motius, la “sobrecàrrega de treball” i la “falta de personal”. 


   ​Batlle proposa la deportació de MENAS i ERC aprofita per a arremetre contra Colau