​El diputat-advocat de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, critica a Gabriel Rufián

|


Jaume ALonso Cuevillas (CCMA)


Jaume Alonso-Cuevillas, diputat de JxCat. Font: CCMA


El diputat de JxCat i advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, ha criticat la intervenció del portaveu d'ERC en el Congrés, Gabriel Rufián, durant la segona sessió del debat d'investidura de Pedro Sánchez. El juntero segueix el full de ruta de la seva formació i pressiona als republicans perquè contribueixin a bloquejar el Govern d'Espanya.


Després de decidir JxCat que votarà en contra de Sánchez, el parlamentari Alonso-Cuevillas, que ahir mostrava la seva preocupació pel cafè que serveixen en la Cambra Baixa, manifestava el seu desig que ERC digués ‘no’ al socialista.


Aquest dimarts, després de la intervenció de Rufián el lletrat de l'expresident de la Generalitat ha llançat la seva ofensiva contra el portaveu republicà i el seu partit, destacant que el polític estava “descol-locat”: “Tenia preparat el discurs per a justificar l'abstenció i ara està descol-locat implorant al PSOE que es posi d'acord amb UP. El discurs més llarg (ha excedit 10 minuts el temps previst) però no ha explicat que votarà el grup”.     ​Rufián diu “irresponsable” a Sánchez en el Congrés