​Demòcrates aposta per canvis en conselleries per a “fer efectiva la independència”

|


Antoni Castellà (Demòcrates Twitter)


Antoni Castellà, líder de Demòcrates. Font: Demòcrates Twitter


Demòcrates de Catalunya ha aprovat aquest dissabte el seu nou full de ruta amb una aposta, sense embuts, per la unilateralitat. La formació independentista ha apostat per tornar a la DUI i per dur a terme un pla per a controlar el territori i les infraestructures.


El partit de Núria de Gispert i Antoni Castellà ha considerat, tal com recull l'escrit, que ha arribat el moment de “fer efectiva l'independència per la via unilateral” des de les institucions i ha assenyalat que fa falta que aquesta estratègia sigui desenvolupada per un Govern i un Parlament “determinats a aixecar la suspensió de la DUI i implementar-la”.


Per a “sostenir per un període mínim de 6 mesos la declaració d'independència” ha apostat per canvis en departaments com les conselleries de Presidència, Vicepresidència, Economia, Exteriors i Interior.


Així mateix Demòcrates, que ha subratllat que la seva proposta és “factible i raonable”, ha indicat la necessitat d'idear un pla de “control efectiu del territori i de les infraestructures i punts estratègics”, així com recaptar suports internacionals i comptar amb una mobilització, “massiva i organitzada”, que faci “impossible qualsevol intent per part de l'Estat espanyol de desactivar, mitjançant l'ús de la força, la voluntat de la ciutadania”. 


   ​L'advocat de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, acusa a Twitter d'intentar fer-li invisible