​Cs càrrega contra Empar Moliner per insinuar que el 17-A va poder ser un “encàrrec” de l'Estat espanyol

|


Empar Moliner (ElsMatins TV3)


Empar Moliner. Font: ElsMatins/TV3


Diputats de Ciutadans al Parlament de Catalunya han arremès contra Empar Moliner, una de les col-laboradores estrella de TV3 i Catalunya Ràdio, per les seves insinuacions sobre la participació de l'Estat espanyol en els atemptats del 17-A.


En xarxes socials, l'escriptora afí a l'independentisme ha deixat caure després de les informacions de Público sobre la relació del CNI amb l'imam Abdelbaki es Satty que la massacre de Barcelona i Cambrils va poder ser part d'una conspiració contra el Procés: “Penso que si la massacre no era un ‘deixar fer’ o directament un encàrrec”.


El parlamentari Nacho Martín Blanco s'ha fet resó d'aquest tuit de Moliner per a carregar contra ella. “Un encàrrec? Tu ets conscient de l'atrocitat que insinues?”, ha qüestionat el taronja, que ha lamentat que aquest comentari, que hauria de ser “incompatible” amb estar en mitjans públics, sigui “un mèrit” a la Catalunya de Torra.Per la seva part el també diputat de Cs, David Mejía Ayra, ha qualificat de “vergonyós” que Moliner “de per fet unes informacions” que no han estat investigades encara, i afegit que és “lamentable la seva falta de respecte” i “el seu joc brut” davant un dels fets més tristos ocorreguts a Catalunya”.L'escriptora, coneguda per cremar una Constitució en la televisió pública catalana, no s'ha quedat callada i ha contestat a Martín Blanco que “vetar una comissió de investigació” sobre els atemptats, com va fer Cs, “és el que hauria de ser incompatible amb un estat de dret”. 


   ​Jordi Cañas qualifica de “misèria humana” l'actuació d'Alfred Bosch i Quim Torra