​Descens fulminant del Reus a Tercera Divisió

|


CFReus (Reus Deportiu)


Reus Deportiu. Fuente: CF Reus


El Reus acaba d'enfonsar-se amb el seu descens a Tercera Divisió. La RFEF ha ordenat que el primer equip caigui de Segona B al no haver presentat en el termini estipulat l'aval per a formar part de la categoria. Els greus problemes econòmics han acabat per enfonsar al club, que completa així la seva caiguda per deutes.


El CF Reus, que durant mesos no va poder competir en la segona volta de la Lliga 1/2/3, no ha fet efectiu el pagament de la llicència de 400.000 euros que exigeix la Real Federació Espanyola de Futbol per a participar en Segona B, ni tampoc ha saldat el seu deute amb els jugadors i els tècnics de la passada temporada.


Davant aquesta situació, l'entitat s'ha basat en l'article 105 del Reglament General per a deixar fora de Segona Divisió B al club, “podent fer-lo en la immediata inferior”. RFEF justifica en un comunicat que el Reus es va posar en contacte el 10 de juliol, data en la qual es donava per acabat el termini, per a demanar una pròrroga d'una setmana, i afegeix que arribat el dia “no ha complert amb els diferents requeriments efectuats perquè diposités l'aval”.