​Cs demana que Forn no cobri diners ni voti en l'Ajuntament de Barcelona

|


Quim Forn juicio (CCMA)

Quim Forn en el judici del Procés. Font: CCMA


El grup municipal de Ciutadans sol-licita a la Secretaria General de l'Ajuntament de Barcelona la suspensió de Quim Forn com a regidor donat el seu processament per un delicte de rebel-lió.


Així ho ha confirmat aquest dimecres en el seu compte de Twitter la presidenta de Cs a Barcelona, Luz Guilarte. Els taronges sol-liciten que el líder municipal de JxCat, empresonat en el marc de la causa del Procés, no pugui votar, delegar el vot i percebre ingressos de l'Ajuntament.L'escrit, que ha estat avançat per El País, va ser registrat el dimarts coincidint amb el ple en el qual es va aprovar l'organització municipal que estableix el cartapacio. Forn no va poder estar present en la sessió, ja que el Tribunal Suprem li va denegar el permís.


El Govern Colau no sembla estar per la labor de prendre la decisió d'apartar a l'independentista, ja que considera que és competència de l'Alt Tribunal. En declaracions a TV3, l'alcaldessa ha indicat: "Si la justícia no ho ha suspès, per què ho hem de fer nosaltres?". 


   ​L'Ajuntament de Calafell deixa de ser independentista