​La Generalitat nega la batalla campal de joves MENA a Calella (Barcelona)

|


La conselleria d'Assumptes Socials de la Generalitat ha desmentit aquest dilluns que es produís a Calella (Barcelona) una “batalla campal” de joves MENA (menors estrangers no acompanyats) o que un d'ells protagonitzés una baralla amb veïns d'aquesta localitat.


En un comunicat, el departament ha negat que el dissabte tingués lloc un enfrontament enfront del centre d'emergència de menors de Calella, com s'ha difós en xarxes socials, i ha detallat que la DGAIA estava traslladant a 3 adolescents que s'havien vist involucrats en episodis d'incivisme per a atendre'ls fora del municipi.


El Govern ha explicat que durant el trasllat, un d'ells va necessitar assistència mèdica i mentre s'esperava l'arribada de l'ambulància va aparèixer un grup de veïns que "van llançar crits contra els joves i la seva presència en el centre".


En aquesta línia, la conselleria ha destacat que al llarg d'aquesta setmana havien circulat una sèrie de rumors sobre incidents provocats per aquests menors, “fins i tot delictes greus”, que “han generat alarma social” al poble, però que “són absolutament falsos”. 


   ​El Govern rebutja el “maltractament físic” per la suposada agressió de la professora de Terrassa