​Bonvehí no descarta la desaparició del PDeCAT

Bonvehí, no descarta que les sigles del seu partit es dilueixin en JxCat
|


David Bonvehí (PDeCAT Twitter)


David Bonvehí


El president del PDeCAT, David Bonvehí, no descarta que les sigles del seu partit es dilueixin en benefici de JxCat. L'independentista, que ha cridat a la dreta sobiranista a fer un “esforç” per a mantenir-se “units”, ha instat a ordenar l'espai polític dels junteros.


Preguntat en una entrevista a RNE-Ràdio 4 per l'extinció del PDeCAT perquè només quedi la formació liderada per Carles Puigdemont, Bonvehí ha declarat que no ho sap i que això és alguna cosa que decidiran els associats, encara que ha subratllat que “el nom no fa la cosa”.


El que sí ha deixat clar és que ara toca “urgentment” reordenar l'espai polític de JxCat en un procés que entén d'integració en el qual vol que “tot el PDeCAT pugui seguir unit”: “Cal prendre decisions, però partint de la base que el PDeCAT ha de seguir unit. Si en les decisions que es prenen hi ha persones que no estan còmodes, com sempre ha passat en la vida, cadascun prendrà les seves decisions personals. Però hauríem de fer un esforç per seguir tots units”.


   ​El PSC exigeix a l'alcaldessa de Sant Fost que renunciï per “trànsfuga”