​El PSC exigeix a l'alcaldessa de Sant Fost que renunciï per “trànsfuga”

El PSC de Sant Fost ha dit que desconeixia les “converses paral-leles” de María José Sánchez
|


Ajuntament Sant Fost (Sant Fost)


Ple Sant Fost de Campsentelles


El PSC ha carregat contra la seva candidata i alcaldessa de Sant Fost de Campsentelles, María José Sánchez, per fer-los la 13-14. Els socialistes han denunciat en un comunicat que l'ara primera edil d'aquesta localitat barcelonina va pactar en secret i a esquena del partit la seva investidura.


Sánchez, que es va presentar el 26-M amb el PSC, va sotmetre per sorpresa la seva investidura a votació del ple del dissabte, ja que la seva formació havia acordat votar a favor que continués en el càrrec Montserrat Martí, de IUSF (Independents Units per Sant Fost). La política, que va manifestar que abandonava el PSC, va comptar amb els suports d'ERC-JxSantFost i En Comú Podem fent-se així amb l'Alcaldia, que anava inicialment a acabar en mans de IUSF.


En un comunicat, el PSC de Sant Fost ha dit que desconeixia les “converses paral-leles” de María José Sánchez amb altres grups i que es van traduir en “un acte de transfuguisme”. La formació ha detallat que ha estat “expulsada immediatament” del PSC, li ha exigit lliurar l'acta i no ha descartat emprendre les accions legals oportunes contra ella.


   Denúncia de la dona que es va treure la samarreta sobre els presos independentistes en la final de Copa del Rei