Denúncia de la dona que es va treure la samarreta sobre els presos independentistes en la final de Copa del Rei

|


Camiseta Copa del Rey (TV3 Video)


Silvia Guerrero


La dona que va ser obligada a treure´s la samarreta amb un missatge a favor de l'excarceració dels presos independentistes (‘Llibertat presos politics´) per a poder entrar en la final de la Copa del Rei entre Barça i València CF, Silvia Guerrero, ha presentat aquest dimarts una denúncia davant la Fiscalia de Barcelona.


La denunciant ha considerat que el succés pot ser constitutiu de delictes d'atemptat a la integritat moral, coaccions, abús d'autoritat i vulneració de drets fonamentals.


Els fets es van produir el 25 de maig en l'estadi Benito Villamarín de Sevilla, quan la dona anava a entrar al camp. Llavors un agent de la Policia Nacional, segons la versió de Silvia Guerrero, li va impedir el pas i li va dir que havia de treure´s aquesta samarreta si volia entrar en el recinte. 


La denunciant es va llevar la peça i va entrar en sostenidor, però en un segon control la van parar de nou per a indicar-li que no podia anar en roba interior. Els policies van amenaçar amb expulsar-la i amb una multa de 400 euros, si bé al final li van deixar una samarreta i va poder entrar.


   ​Puigdemont busca que el TUE se pronuncie sobre su situación de eurodiputado electo