​El ple de Santa Coloma de Farners es queda a quadres per l'acció de la germana de Torra

Finalment Esquerra i JxCat han arribat a un acord per a repartir-se l'Alcaldia
|


Susagna Riera (Vídeo Youtube)

Ple Santa Coloma de FarnersEl ple de Santa Coloma de Farners (Girona) d'aquest matí s'ha suspès fins a les 22.00 hores per les constants interrupcions per part dels assistents que no estaven d'acord amb la investidura de Susana Riera (JxCat), entre ells la germana de Quim Torra.

Montse Torra ha estat una de les protagonistes de la vida política d'aquesta localitat gironina en aixecar-se durant el discurs de la candidata juntera i despenjar el quadre del seu germà del saló de plens en senyal de protesta per la decisió que havia pres Riera de pactar amb el PSC i Independients per la Selva i arrabassar-li així l'Alcaldia a Joan Martí, líder d'ERC que va guanyar les eleccions del 26-M.

En la seva intervenció, la representant municipal de JxCat ha carregat contra el president de la Generalitat, assenyalant que aquest no els va recolzar en campanya i ha sentenciat que ella no és la representant de Torra, sinó de Puigdemont. “Represento al president Puigdemont” ha dit, per a afegir que el propi líder li va deixar anar que “Torra no governa” en el municipi i que les decisions les prenen els regidors.

Finalment Esquerra i JxCat han arribat a un acord per a repartir-se l'Alcaldia. Així el poble de Torra tindrà a la juntera al principi de mandat com a alcaldessa i després el lloc estarà en mans dels republicans.


   El PSC regateja a Albiol i es fa amb l'Alcaldia de Badalona