Desmantellat narcopis a Canovelles (Barcelona) amb la detenció de 3 traficants

Confiscats 80.000 euros en efectiu i drogues per valor de 200.000
|


Alijo narcopiso Canovelles (Mossos)

Desmantellat narcopiso a Canovelles. Font: Mossos


Tres presumptes traficants han estat detinguts acusats d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els arrestats controlaven un punt de venda de substàncies estupefaents situat en un pis de Canovelles (Barcelona). Es tracta de 3 homes, de nacionalitat marroquina i d'edats compreses entre els 25 i els 41 anys.

La recerca va arrencar, segons informen els Mossos d'Esquadra en un comunicat, arran d'una informació sobre l'existència d'un pis en aquest municipi del Vallès Oriental en el qual es venien drogues des de feia 6 mesos. El seu modus operandi per a la compravenda consistia a cridar al venedor i pactar un preu per telèfon, portar les drogues al domicili i després realitzar la venda al carrer, molt prop de la vivieda.

Els agents van donar per desmantellat el narcopiso el 8 de maig, quan van fer l'entrada i registre d'aquest. Quan van entrar van sorprendre els detinguts dormint i van intervenir més de 2 kg de cocaïna, una part preparada en 1.000 dosi per a la seva venda. Així mateix van trobar prop de 9 kg d'haixix, 9 rellotges de gamma alta, 34 mòbils, 4 balances de precisió, material fotogràfic i més de 80.000 euros en efectiu. A més el valor de les substàncies confiscades ascendeix en el mercat il-lícit als 200.000 euros.

La policia catalana ha explicat que els delinqüents van passar a disposició judicial aquest divendres i que el jutge ha decretat el seu ingrés a la presó. A més ha afegit que la recerca es dóna per tancada després de la detenció i desarticulació d'aquest punt de venda de drogues.


   ​Ciclista mor en un accident contra un cotxe a Cornellà del Terri (Girona)