​El raper Hasel insulta a Rufián pel seu tuit sobre Pérez Rubalcaba

|


Gabriel Rufián ERC (CCMA)

Gabriel Rufián, diputat electe d'ERC en el Congrés. Font: CCMA


Pablo Hasel i Gabriel Rufián no es porten massa bé, o almenys això és el que sembla a la vista del brutal tuit que ha publicat el raper contra el diputat electe d'ERC en el Congrés. L'artista, condemnat a 2 anys de presó per enaltiment del terrorisme, ha insultat al polític pel seu comentari elogiant a Alfredo Pérez Rubalcaba, vicepresident del Govern i exsecretari general del PSOE mort el divendres després de sofrir un ictus.


Hasel, que ha assenyalat que entre “altres coses menyspreables” Rubalcaba va ordenar la seva detenció “per fer cançons”, ha qualificat a Rufián de “arrossegat” i “merda” per la seva anotació en la xarxa sobre el socialista. I és que dins del món independentista no ha assegut res bé la publicació del d'Esquerra sobre la trajectòria política del exlíder del PSOE.


I com a exemple d'aquest ‘calentón’ contra Rufián tenim a Hasel, que no ha dubtat a anar amb tot pel republicà des del seu compte de Twitter: “Rufián és tan arrossegat i tan merda que lloa fins a a els qui empresonen als seus companys. Què dir de la brutalitat de l'1 Oct i 155 també donant suport per RuGALcaba. Ha de guanyar-se els seus 7.000 eurazos al mes en el Congrés”.    ​Puigdemont i JxCat continuen fent caixa i ara demanen per a la impressió de les seves paperetes