Detingut un depredador sexual per abusos i agressions a Sant Andreu de la Barca i el Papiol

Es troba en un centre psiquiàtric després d'haver passat a disposició judicial
|


Detenido Barcelona (Mossos)

Detingut per atacar sexualment a dones a la vora del riu Llobregat. Font: Mossos


Detingut un presumpte depredador sexual per dos delictes d'abusos sexuals i un d'agressió sexual comeses en els últims mesos en els marges del riu Llobregat. L'home, veí de Cornellà de Llobregat, d'origen marroquí i de 40 anys, es troba en un centre psiquiàtric després d'haver passat a disposició judicial.

Els Mossos d'Esquadra han informat en un comunicat que investigadors de la comissaria de Martorell han pogut detenir el diumenge al presumpte agressor després d'un retrat robot del sospitós facilitat per les descripcions de les víctimes, que han hagut de reconèixer-li en seu policial.

La recerca, tal com detalla la policia catalana, va arrencar a la fi de 2018 quan va tenir lloc un presumpte abús a Sant Andreu de la Barca. La dona va denunciar que mentre estava fent esport a la vora del riu, va ser atacada per un home que la va agarrar de la cintura i que va tractar de tirar d'ella. La víctima va aconseguir escapolir-se de l'agressor i aquest va fugir.

Dos mesos més tard, al febrer de 2019, el sospitós va tornar a actuar i va cometre una agressió sexual en el mateix municipi barceloní i també en el vessant del riu. El detingut es va tirar damunt de la víctima i va intentar tirar-la al sòl mentre li feia tocaments. Finalment la dona va aconseguir que l'home la deixés anar i aquest va marxar.

L'últim delicte sexual del qual se l'acusa es va produir suposadament al març al Papiol. De nou prop del riu el sospitós va agarrar a una dona per darrere i la va tocar, encara que l'agredida es va defensar fins que aquest la va deixar i es va anar corrent del lloc.


   ​Mor un obrer en caure d'una teulada a Lloret de Mar (Girona)