​Albiol passa del PP per a reconquerir Badalona i càrrega contra la cúpula de Casado i Rajoy

|


Albiol vota 28A (Albiol Twitter)

Xavier García Albiol, expresident del PPC. Font: Twitter Albiol


El fins fa poc president del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, s'oblida de les sigles del seu partit i arremet contra la direcció nacional en l'etapa de Casado i també de Rajoy per a la reconquesta de Badalona. El polític ha llançat un vídeo en el qual veïns d'aquesta ciutat diuen que li votaran a ell però no al PP. L'exdiputat s'oblida així de la formació i tira de personalisme en campanya.

“Li votaré a ell, a Albiol, al PP no, a Albiol”, s'escolta en veu en off mentre en es veuen en les imatges de ciutadans que afirmen que votaran a Albiol per ser Albiol i no per ser el líder popular. En el vídeo també apareixen altres testimoniatges, que diuen que voten al PSOE en les generals, però que votaran al exsenador a Badalona.

Per si no fos prou, Albiol ha criticat aquest dimarts a la direcció del PP tant amb Rajoy al capdavant com amb Casado. I és que el popular creu que “les coses serien diferents” a Catalunya si a Gènova els haguessin fet cas. En declaracions a Onda Cero ha reivindicat els avisos que des de Barcelona van fer arribar a Madrid i els retreu no haver-los escoltat.

Quant a la desfeta popular del 28-A, ha manifestat que és necessari una anàlisi interna, però ha descartat fer-ho ara amb les eleccions europees, autonòmiques i municipals molt a la vora. El que sí ha fet és una crida a la cúpula de la formació perquè adopti un discurs de “centre dreta”, ja que considera un “error” que es tractés d'acostar posicionament amb un partit com Vox.

Preguntat pel vídeo, ha negat que es desmarqui de les sigles i com a defensa ha argumentat que aquest es va editar abans de conèixer-se els resultats de les eleccions generals   Ábalos descarta el pacte del PSOE amb ERC i Rufián respon