Desarticulat un ‘narcopis’ al carrer Rosselló de Badalona (Barcelona)

Els arrestats han quedat ja en llibertat amb càrrecs
|


Detenidos drogas Badalona (Mossos)

Dos detinguts per tràfic de drogues a Badalona. Font: Mossos


Desmantellat un narcopis al carrer Rosselló de Badalona en el marc d'una operació policial en la qual han estat detingudes dues persones, dos homes de 57 i 39 anys i d'origen espanyol i marroquí, respectivament. Els arrestats han quedat ja en llibertat amb càrrecs.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra en un comunicat, la recerca va arrencar aquest abril quan van tenir coneixement d'un domicili des del qual es venien aquestes substàncies. Els compradors es dirigien a l'habitatge després d´una comunicació telefònica amb el venedor i el lliurament es feia posteriorment en el replà de l'escala o a l'exterior de l'edifici.

Els presumptes narcotraficants van ser enxampats in fraganti aquest 23 d'abril a la tarda pels agents que estaven vigilant-los. En el moment de la detenció, els policies els van confiscar al voltant de 1.000 euros en efectiu, així com monodosis de cocaïna llestes per a la venda, una navalla i diversos mòbils.

L'endemà de l'arrest, es van realitzar dues entrades i registres en domicilis de Rosselló i Nàpols, a Badalona. En ells es van trobar 120 g de cocaïna i uns 5.000 euros en metàllic. Els investigadors han assenyalat que la droga intervinguda tindria un valor aproximat de 15.000 euros en el mercat illícit.


   L'estafa de la rosa de Sant Jordi: 300 persones paguen per falses llicències a Barcelona ciutat