Cayetana Álvarez de Toledo titlla a Pedro Sánchez d´“anticatalà” i l'acusa de “xenofòbia”

|


Cayetana Álvarez de Toledo (Vídeo RTVE)

Cayetana Álvarez de Toledo


La candidata del PP al Congrés per Barcelona a les eleccions generals del 28-A, Cayetana Álvarez de Toledo, ha titllat al líder del PSOE, Pedro Sánchez, d´“anticatalà” i li ha acusat de practicar la “xenofòbia” contra els catalans no independentistes.


En una entrevista a Europa Press, la popular ha assenyalat a l'actual president del Govern en considerar que duu a terme “xenofòbia al revés”. En aquest sentit ha explicat que Sánchez desempara als catalans constitucionalistes i dóna per fet que els catalans en general són nacionalistes.


“És una forma de xenofòbia amb els catalans constitucionalistes. És anticatalà creure que no hi ha catalans constitucionalistes”, ha etzibat la historiadora, que ha reiterant així les seves paraules del diumenge en un acte a Salou, on va apuntar que "mai" hi havia hagut en Moncloa un president més anticatalà que Sánchez, al qual ha acusat de "robar" la convivència a Catalunya al costat dels seus socis independentistes: "Sánchez i els seus socis us roben... Us roben la convivència interna".


   ​Bou llança un ultimàtum a Colau pels llaços grocs en el cablejat elèctric