Riures entre Manuel Marchena i Jordi Pina en el judici del Procés

JUDICI PROCÉS
|


Pina y Marchena (Señal Supremo)

Manuel Marchena, president de la Sala del Tribunal Suprem que jutja el Procés. Font: Senyal TV Suprem


La Setmana Santa sembla haver endolcit aquest dimecres l'agra relació entre Jordi Pina i Manuel Marchena. Coneguts en els 2 mesos que portem de judici del Procés pels seus tibants enfrontaments, el president de la Sala del Tribunal Suprem i l'advocat de Sànchez, Rull i Turull han intercanviat riures i bromes després de la repetició d'un testimoni durant el procés.

La desfilada de policies que han comparegut davant la sala ha donat lloc a l'anècdota del dia en el TS i ha estat el motiu de la ‘reconciliació’ entre Pina i Marchena. El policia s'ha assegut i en aquest moment el lletrat ha demanat la paraula en resultar-li una cara coneguda. “No sé vaig errat però crec que el testimoni ja ha comparegut en aquesta sala amb anterioritat”, ha apuntat el defensor, al que l'agent de la Policia Nacional ha afegit: “Vaig estar el dijous a la tarda”.

Ha estat llavors quan el president de la Sala li ha manifestat al compareixent que es podia marxar i dirigint-se a l'advocat ha declarat: “Què faríem sense vostè, Jordi Pina”. Això ha generat un ambient de distensió que ha portat al magistrat a agregar enmig de riures còmplices amb l'advocat: “Estigui atent senyor Pina per a gestionar un possible ‘senar bis in ídem’”.

A continuació, s'ha produït una nova fallada en relació a les citacions que no ha precisat de la intervenció de Pina, ja que en aquesta ocasió Marchena ha estat ràpid en assenyalar que havien citat dues vegades al mateix testimoni durant la jornada d'avui. “És que estàvem esperant la seva col-laboració”, ha manifestat el jutge parlant-li de nou al defensor.


   La comparació de Laura Borràs (JxCat) entre Neus Català i els presos independentistes