Rufián desvincula a ERC de la decisió d'atorgar el tercer grau a Oriol Pujol

|


Rufián Congreso1

Gabriel Rufián en el Congrés. Font: Vídeo Congrés


El número dos d'ERC en les eleccions generals del 28 d'abril, Gabriel Rufián, ha criticat el tercer grau concedit a l'exdiputat de CiU, Oriol Pujol, que havia ingressat el gener passat a la presó per a complir una condemna de 2 anys i mig de presó pel 'cas ITV'.

En el col-loqui 'Primera Plana' d'El Periódico, el republicà ha desvinculat al seu partit d'aquesta decisió i ha assenyalat que a ell també li “chirría” aquesta concessió al fill de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol: “A mi m'agrada tan poc com a qualsevol persona decent. Em chirría”.

El polític ha afegit que va preguntar directament per aquest assumpte a la consellera de Justícia per ERC, Ester Capella, i ha explicat que aquesta li va manifestar que es tractava d'una “decisió judicial” en la qual el Govern no podia entrar.

Cal recordar que Oriol Pujol, exsecretari de CDC, gaudeix del tercer grau des del passat 21 de març, després que la Direcció General de Serveis Penitenciaris, dependent de la conselleria de Justícia, es posicionés a favor.


   Els alcaldes prenen per ximples als seus veïns