Detingut un traficant a Barcelona que havia monopolitzat la venda d'haixix

|


Guardia Urbana Barcelona (Twitter GUB)

Guàrdia Urbana Barcelona


Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir aquest dijous a la tarda en el barri de Navas un home que havia començat a tenir el control de la venda d'haixix a la ciutat, i va intervenir un total de 45,5 kg d'aquesta substància en una operació on al final també va resultar investigat un tercer per un presumpte delicte contra la salut pública.

En un comunicat emès aquest divendres el cos policial va informar que els seus agents van entrar en un pis amb una ordre del jutjat d'instrucció núm.3 de Barcelona i van intervenir l'haixix al costat de 12.060€, una màquina de comptar bitllets i una altra per a detectar falsos, una defensa extensible i un esprai pebre, a més d'altres objectes com tres vehicles presumptament usats per a distribuir la droga.

La recerca es va iniciar fa dos mesos contra persones que venien haixix en zones d'oci. Van detectar que l'individu en qüestió presumptament monopolitzava la venda d'aquesta droga a la ciutat, ja que havia aconseguit vendre la substància a millor preu i amb una qualitat superior al comuna.

Tot això havia provocat a més una sèrie de conflictes i baralles entre petits distribuïdors d'haixix a la ciutat.


   Cau una banda de lladres que robava i agredia físicament a taxistes a Sant Adrià de Besòs